By-Bar kleding

Tijdloze By-bar kleding bij Bllits

Ook voor By Bar kleding ga je naar Bllits! Dit merk van Nederlandse bodem haalt inspiratie uit reizen. De mensen, cultuur, omgeving en ambachten vormen de basis van de collectie. By bar kleding is niet aan trends onderhevig. De collectie bestaat uit rijke mooie basics die zich goed laten combineren. Bij Bllits in Zevenbergen vind je meer hippe merken die je niet overal tegen komt. Denk bijvoorbeeld aan Maison Scotch, 10 feet, Yaya en Geisha en King Louie. Bllits is ook bekend om hippe accessoires zoals sjaals, sieraden en tassen, bijvoorbeeld van de merken Pimps & Pearls en Bud to Rose.

Je vindt Bllits in de Ambachtsgang in Zevenbergen, in de steegjes en kleine straatjes waar de leukste winkeltjes zitten. Bllits wordt gerund door twee zussen, Anja en Lisette. Deze enthousiaste shoppers hebben van hun hobby hun werk gemaakt.

By-Bar kledingWebshop

Niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken? Via de webshop van Bllits bestel je eenvoudig en snel By Bar kleding en natuurlijk onze accessoires en kleding van onze andere merken. Bestel je voor 17.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. En bij bestellingen van meer dan € 25, 00 betaal je geen verzendkosten! Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je binnen 14 dagen retourneren en krijg je gewoon je geld terug.

Kom gerust eens langs in onze winkel om onze collectie te bekijken. De koffie staat klaar en parkeren is gratis. Of breng een bezoekje aan onze webshop. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of bel ons even.

   Kleding Zevenbergen    Contact opnemen